Reserveren

Na maanden onze deuren verplicht gesloten te moeten houden in verband met het Coronavirus, kunnen we komende week eindelijk weer open. We kunnen niet wachten om jou weer te zien!

Het gaat er in De Vrienden wel ietsje anders uitzien dan je van ons gewend bent. Aansluiten in de polonaise, gezellig hossen met je voetbalteam, schuren tegen je nieuwe scharrel, stiekem tongen in een hoekje of je beste dansmoves laten zien op de dansvloer zitten helaas er nog even niet in.

Wat kan ik verwachten?
Uiteraard de gezelligheid die je van ons gewend bent in De Vrienden. Ons Vriendenteam kan niet wachten om je in de watten te leggen en er (op gepaste afstand) aan tafel een feestje van te maken.

Wacht… Aan tafel?
Bijna alle horeca mag vanaf 1 juni weer open, maar wel onder verschillende voorwaarden:

  • Tot een paar maanden terug stond het binnen altijd gezellig vol, nu mogen er maximaal 30 mensen binnen (exclusief ons Vriendenteam wat aan het werk is).
  • Je kunt niet meer zomaar De Vrienden inlopen, reserveren is nu namelijk een must. Dat kan hier via onze website.
  • Voordat je naar binnen mag, zullen we eerst een paar vragen aan je stellen om ervoor te zorgen dat je bezoek geen risico’s met zich meeneemt.
  • De dansvloer is voorlopig helaas gesloten, iedereen is namelijk verplicht om plaats te nemen aan de bar of aan een tafel.
  • We moeten allemaal 1,5 meter afstand houden. Behalve tweetallen of een huishouden. Wij zullen ervoor zorgen dat er tussen de tafels voldoende afstand is.
  • Hygiëne was voor ons altijd al belangrijk, maar we zullen er nu extra op letten. Bij binnenkomst kun je zelf je handen desinfecteren en wij zullen zorgen dat de tafels, stoelen en deurklinken tussendoor goed worden schoongemaakt.

Wil je hier meer over weten? Bekijk hier dan de site van KHN.

In verband met alle maatregelen hebben wij ervoor gekozen tijdelijk onze openingstijden aan te passen. We zullen voorlopig alleen woensdag tot en met zondag geopend zijn. Zodra de regels versoepeld worden, zullen wij weer ruimere openingstijden toepassen en hopelijk snel weer 7 dagen per week open te gaan.

Oké, duidelijk en nu?
Tijd voor actie! Waar zou je zin in hebben? Lekker genieten van een avond uiteten of eindelijk weer shotten met je bestie?

Wij bieden je in ons reserveringssysteem verschillende opties aan:

  • Dinerarrangement: geniet van een 3-gangen keuzemenu en 3 drankjes naar keuze. Bekijk hier ons menu.
  • Borrelarrangement: wij bieden je verschillende koude en warme hapjes op onze goed gevulde Vrienden borrelplank en daarbij krijg je 3 drankjes naar keuze.
  • Krokodillentafel: van 23.00-02.00 uur gezellig drinken met je Vrienden. Bij de aanbetaling krijg je per 2 personen ons beroemde krokodillenspel gevuld met lekkere shotjes, zodat je jouw avond goed kunt beginnen!

Enthousiast geworden? Klik dan hier om jouw tafel te scoren!

Wie neem jij mee?

Hopelijk tot snel, tot in De Vrienden!