Reserveren

Het leukste grand café van Utrecht Elke dag een feestje!

 

Een unieke avond uit bij Grand Café De Vrienden!

Zet geluid aan
Uiteten

Uiteten of een gezellige (party)borrel

Wij zijn weer open!

We zullen nog even moeten wachten met onze legendarische feestavonden, maar voor nu kunnen we jullie al wel een heerlijk diner of gezellige partyborrel avond aanbieden in de sfeer die jullie van ons gewend zijn.

Een gezellige avond met je Vrienden begint met een belangrijk ingrediënt: een bodem. En niet zomaar één: een ontzéttend lekkere bodem. En bij ons is ‘ie nog betaalbaar ook!

Dus: heb jij trek in een schnitzel die over je bord heen valt? Een heerlijke gebakken tong a la meunière? Of een gezellig avondje kaasfonduen? Kom dan gezellig bij ons eten!

 

Feesten

Helemaal uit je dak

Onze knotsgekke bartenders en rondspringende collega’s zorgen ervoor dat jouw avond onvergetelijk wordt. En op vrijdag- en zaterdagavond (21+) maken De Jongens Van Je Weet Wel het zooitje compleet: zij spelen live wat jij aanvraagt!

Dus kom borrelen met een vriend(in), trommel je studenten- of sportvereniging op voor een bieravond of vier je vrijgezellenfeest tot de max. Wij staan elke dag van de week in de startblokken voor weer een fantastische stapavond. Mét hier en daar een drankje 😉

Ben je met een groep van 10 personen of meer?