Grand Café De Vrienden
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Grand Café De Vrienden | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

3e Kerstdag: Veel gezelligheid, goed vreten & onbeperkt bier drinken van 19.00-21.00u voor €30,-! ⛄️ Brood met dip 🎄XL schnitzel met onbeperkt friet 🎅🏼 Apfelstrudel Ben jij erbij?🤩 Tickets zijn te koop via ons Kerst evenement op Facebook.

 
 

De gezelligste vreetschuur van Utrecht is geopend🤩🎊! Elke donderdag, vrijdag & zaterdag avond van 17.00-22.00u. Goede en verse maaltijden tussen de €9,50 en €12,50. En met deze stevige bodem ben jij goed voorbereid voor avondje vol met feest🥳!

 
 

O, kom er eens kijken🎶 ! Hoor je vanavond de Sinterklaas jingle (gemaakt door DE Beat Piet)?! Dan is de Sintshot 5 minuten maar €1,50🤩!! De avond zou natuurlijk niet compleet zijn zonder bezoekje van Beat Piet himself🥳 Wij hebben er al zin in!! Jij ook?!

 
 

Vrijgezellendag? DE gezelligste afterparty vier je natuurlijk bij De Vrienden🥳! Wil je binnenkort met een grote groep Vrienden voor het stappen komen eten? Mail dan naar info@grandcafedevrienden.nl voor de mogelijkheden.

 
 

Zing uit volle borst mee met al je favo nummers samen met de De Jongens Van Je Weet Wel tijdens Oud & Nieuw in De Vrienden🍾🎆🥳! Tickets zijn te krijgen via de link in het evenement & via onze website.

 
 

Heb jij al een outfit voor onze Oud & Nieuw party “Roaring 2020’s”?🤩🥳 Een mooie jurk of into Peaky Blinders of The Great Gatsby? Of liever als Charlie Chaplin of Maffia baas🎩? Offf, ga je liever anno 2020; lekker als je jezelf? Niks moet, alles mag! Haal je tickets via de onderstaande link!👇🏼🎆 http://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/47CEFEFDF191C169CC0806A439B323AE

 
 

🚨Nieuwe Donderdag Deal! 🚨 Vanaf vanavond kun je bij ons elke donderdag tussen 22:00-00:00uur 5 bier voor maar 5 piek bestellen! 🍻😱

 
 

🎈🎉Vanavond bestaan wij officieel 4 jaar! 🎁 En wie jarig is trakteert! 🥳 🍻 Daarom vanaf vanavond een week lang bier voor maar €1,90!! 😱🎉

 
 

🚨 Vanavond zijn wij gesloten IVM ons personeelsuitje!! 🚫 Deze week bestaan wij 4 jaar! 🥳 En dit gaan wij vanavond is goed met het personeel vieren!! 🎉 Mochten jullie ons zoeken zijn wij te vinden in @apresskihut 🎿 Waarschijnlijk aan de andere kant van de bar shots te doen 🥃 staan we op de bar dansjes te doen 💃 of liggen wij er compleet af onder de bar! 🙃 Wij zien jullie graag morgen weer! 👋

 
 

🚨 Wij zijn opzoek naar leuke bartoppers! 🧐 Wil jij werken in het leukste Grand Cafe van Utrecht? Mail dan snel je motivatie + CV naar: bedrijfsleiding@grandcafedevrienden.nl 🎉🚨

 
 

🚨 Wil jij werken in het gezelligste Grand Cafe van Utrecht? Mail dan snel je motivatie + CV naar: info@grandcafedevrienden.nl 🚨

 
 

Happy, happy FRIYAY! Vanavond gaan compleet los🤪! 🍻 Van 22.00-23.00u 10 bier voor 10 piek! 🎿 In Die Freunde staat vanavond van 23.00-03.00u Shot Experience; dé shotbar met de lekkerste shots voor €2,50! 🎹 Vanaf 23.00u live piano entertainment in De Vrienden van De Jongens Van Je Weet Wel! Jij vraagt & zij spelen! 🚨 Hoor je vanavond het Fireman alarm? Dan krijg je 10 Firemanshots voor maar €10,-!

 
 

🍔🧡Dé Oranje Afterparty gaat nu van start met DJ Fatguys & 250 hamburgers🧡🍔! Kom snel in de hoffelijke polonaise naar De Vrienden!

 
 

JAWOHL!! ⛷🍻 Ons klus-team heeft hard gewerkt om onze tweede zaal om te toveren tot “après-ski bar Die Freunde” ! Vanaf vanavond zijn wij officieel geopend voor alle biertjes, pitchers, Flügels, dansjes en vooral voor vele feestjes!! 🎉 Bis heute abend!! ⛷🍻

 
 

Klaar met Pasen bij de familie? Haast je dan terug naar Utrecht, want wij bouwen er vanavond weer een top feestje van met meters bier voor maar €13,50🍺🥳!!

 
 

Ken je onze hotstones al? Daarmee ben je zelf de chef! Keuze uit vlees of vis. Ons restaurant is vandaag vanaf 17.00uur weer geopend. Wil je met een grote groep komen komen eten? Mail dan naar info@grandcafedevrienden.nl voor alle mogelijkheden.

 
 

Geen bandje bij de bak weten te bemachtigen? Wij hebben vanavond twee zalen open en hebben zin in een feestje! 🎉

 
 

Het Streekbierfestival Utrecht is weer begonnen🍻! En natuurlijk zijn wij ook weer van de partij! Vandaag, morgen & zaterdag zijn we al vanaf 16.00uur geopend.

 
 

YES! Horecatijgers van Utrecht het is weer PARTYTIME🥳🎉!! Na tijden van zwoegen, zweten, sjouwen en de blaren op je te voeten lopen.. is het nú tijd om te zuipen met je collega’s, te dansjes op de hitjes van FeestDJ Mikey en mee te blèren met De Jongens Van Je Weet Wel🤩🍻! Vergeet je ticket niet, daarmee krijg je een gratis Desperados bij binnenkomst😍!

 
 

🥳🎉ALAAAFF, VRIENDEN!🍻🥳 Vanavond zetten we de héle hut op z’n kop tijdens onze “Pre-Carnaval”🎊🍺! Dan kun je alvast beetje inkomen voor komende week😜 Dus trek je gekste pakkie aan en zet de polonaise in naar de Nobelstraat, naar De Vrienden➡️🥳🍻!

 
 

🥳FRIYAAY🥳 We luiden het weekend lekker in met van 22.00-23.00u 10 BIER VOOR 10 PIEK🍻! Proost & tot vanavond in De Vrienden🎉!

 
 

Al eetplannen voor vanavond? Met je grote Valentijn🥰? Of juist met je beste vrienden of vriendinnen😄!

 
 

Vrienden! Op tijd vanavond de deur uit, want dit wil je toch niet missen!!🍺🤩 En vanaf 23.00u spelen De Jongens Van Je Weet Wel weer al jouw favo hitjes🎹🎶!

 
 

Kom dan vanavond tussen 22.00 en 23.00 uur naar De Vrienden! Speciaal voor deze actie eenmalig óók op donderdag: 10 BIER VOOR 10 PIEK! 🍻 Bij elke 10 bier kun je je gegevens achterlaten en maak je kans op 2 kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE aanstaande zondag 🎶. Trekking om 00.00 uur door de band. Morgen doen we hetzelfde! 🎉

 
 

Al eetplannen voor vanavond😏?